Dé outlet voor huis, tuin en dier

Grote merken- lage prijzen

Kortingen tot 70%

Klantenservice

Als je vragen, opmerkingen of klachten hebt over onze website, een aankoop in onze winkel, communicatie of service, dan staan wij graag voor je klaar.

Bereikbaarheid

Wij begrijpen dat het belangrijk is dat onze klanten op ieder moment van de dag terecht kunnen met vragen, opmerkingen of klachten. Daarom zijn wij tijdens onze openingstijden op verschillende manieren bereikbaar.

Onze openingstijden zijn van woensdag tot en met zaterdag van 9:00 uur tot 18:00 uur en op zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Tijdens deze uren kun je ons telefonisch bereiken op 0172 475 299 Onze medewerkers staan je graag te woord en zullen er alles aan doen om jouw vraag of probleem zo snel en goed mogelijk op te lossen. Daarnaast kun je ons ook per e-mail bereiken via info@outletalphen.nl Wij streven ernaar om binnen vijf werkdagen te reageren op jouw bericht.

Retourneren

In onze outletwinkel kunnen artikelen niet geretourneerd worden in verband met de grote afprijzingen die daar gelden. Is een gekocht artikel defect of functioneert het niet goed snel na aankoop? Neem het artikel en de aankoopbon mee naar onze outlet, dan zullen we dit voor jou oplossen of vergoeden.